SERVICII

» Obtinerea de informatii despre conduita si moralitatea publica a unei persoane (anturaj, vicii, dependente), cu exceptia persoanelor in legatura cu care desfasurarea unor investigatii este interzisa de lege.

» Obtinerea de date privind seriozitatea ori solvabilitatea unor persoane fizice sau juridice.

» Investigatii si cautarea persoanelor disparute sau cu care au fost pierdute legaturile din diverse motive.

» Obtinerea unor date privind identitatea unor persoane in vederea stabilirii arborelui genealogic sau pentru alte motive.

» Asigurarea protectiei informatiilor din sfera vietii private sau din activitatea persoanelor fizice sau juridice.

» Obtinerea de date si informatii despre bunuri sau valori care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala, ascunse sau instrainate a caror lipsa prejudiciaza interesele unei parti in proces (succesiune, mostenire, partaj).

» Cautarea si identificarea unor persoane care au fost martore la evenimente in urma carora au rezultat litigii.

» Obtinerea de date si informatii in legatura cu eventualele sarcini sau litigii nesolutionate care ar putea greva bunuri imobile sau mobile pe care o persoana fizica sau juridica doreste sa le achizitioneze.

» Cercetari ipotecare, cadastrale, testamentare, etc.

» Instruirea teoretica si practica a personalului care deserveste sau lucreaza in spatii publice sau private (hoteluri, restaurante, cluburi, sali de conferinta, sedii de firme si asociatii, etc) pe profil antiterorist, in scopul sesizarii si prevenirii actiunilor periculoase indreptate impotriva spatiilor respective sau a persoanelor prezente.

» Consultanta de specialitate pe linia asigurarii securitatii sediilor si resedintelor, a protectiei personale precum si a prevenirii si contracararii scurgerilor de informatii confidentiale.

» Verificarea persoanelor angajate in sisteme de paza, deservire, relatii cu clientii, prestari servicii, etc, pentru stabilirea modului de indeplinire de catre acestea a sarcinilor profesionale (respectarea reglementarilor interne, incadrararea in termene orare, respectarea traseelor de deplasare ordonate etc).

» Verificarea activitatii persoanelor angajate in unele societati, asupra carora exista suspiciunea lipsei de loialitate.

Intrucat nu dorim sa ne abatem de la respectarea stricta a prevederilor legale si reglementarilor in vigoare cu privire la activitatea noastra, vom refuza net orice solicitare care implica incalcarea acestora. Nu vom accepta cazurile a caror rezolvare presupune folosirea violentei, amenintarii ori intimidarii si nu vom "modifica" realitatea prin folosirea de probe falsificate sau prin trucaje. Rezultatele procesului de investigare vor intra in posesia clientilor sub forma de material de informare si pentru ca uneori o imagine este mai valoroasa decat o mie de cuvinte, notele de informare vor fi insotite de un bogat material foto-video.Home | Despre noi | Servicii | Tarife | Contact|


BottomCopyright © 2006 Total Invest . Toate drepturile rezervate . Harta site | Contact | Design by Radu Vucea

XHTML Valid! Valid CSS! Firefox friendly ! You need the latest Flash Player version !


Arhimedia Web Directory | Here.ro