Intrebari utile

Intrebari utile

Cum se platesc serviciile?

Serviciile se platesc conform contractului. In general, pentru activitati de filaj – supraveghere/urmarire – se va plati un avans de 50% la semnarea contractului. Exista situatii in care va trebui sa achiti integral serviciile la data semnarii contractului.

Se pot folosi probele in instanta?

Probele obtinute de firma noastra de detectivi in cursul procesului de investigare se pot folosi fara probleme in instanta. La solicitarea instantei de judecata sau la solicitarea beneficiarului comunicam raportul.

Se asigura confidentialitatea?

Firma noastra de detectivi particulari asigura confidentialitatea absoluta a informatiilor si datelor puse la dispozitie. Detectivii particulari raspund civil pentru orice prejudiciu moral sau de natura materiala suferite in urma nerespectarii clauzei de confidentialitate sau disciplinar prin diferite sanctiuni administrative.

Unde ma voi intalni cu un detectiv particular?

Sediul nostru este de obicei locul de intalnire. La cerere, un detectiv poate veni la tine. Indiferent de locul de intalnire, mijloacele tehnice de care dispunem ne permit sa incheiem un contract in mai putin de cinci  minute.

 

Detectiv particular Bucuresti

0728185178